Architect Fin. | Randwick Californian Bungalow Renovation

Randwick Californian Bungalow Renovation


  • 09 Aug


  • Fin Murray




Major Renovation of Californian Bungalow in Randwick

The focus of this project was to retain the single storey character and detailing of the existing Californian Bungalow at the street, while adding 2 storey contemporary living at the rear. Key design features include a raked ceiling with hi-light window to view the tree canopy from the new living space, an island robe with cathedral ceiling in the main bedroom, a window with a view within the main ensuite mirror, a hidden cellar, and a minimal cantilevered carport – with double off street parking. We also designed a small pool in the back yard. It’s a great family home for the family that live here.

Builder: Durant Building


Share this online
FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail